Skip to main content
Sprekers

Liz Bohannon

Oprichter Sseko Designs; auteur

Liz Forkin Bohannon is oprichter van Sseko Designs, auteur van het boek Beginner’s Pluck: Build your Life of Purpose & Impact Now, en host van de Plucking Up podcast. Door haar werk in de modebranche probeert Bohannon overal ter wereld educatieve en economische kansen voor vrouwen te creëren en radicale transparantie en gelijkheid in de wereldwijde toeleveringsketen te stimuleren. Ze gebruikt haar ervaringen als ondernemer, auteur en spreker om leiders over de hele wereld te inspireren en toe te rusten tot een leven met passie, een doel en impact.

Haar verhaal is gepubliceerd in tientallen publicaties, waaronder Vogue, Redbook, Fortune en O, en is te zien geweest in nationale uitzendingen, waaronder ABC’s Shark Tank en Good Morning America. Ze kreeg een aantal eervolle vermeldingen, waaronder een vermelding in de Transformation Leader top drie, Forbes noemde haar in de top 20 van publieke sprekers in de V.S. en Bloomberg Businessweek tipte haar als belangrijke sociale ondernemer om in de gaten te houden.

Kom naar de GLS

Wil je groeien in leiderschap? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Geef je vandaag nog op voor twee dagen vol inspiratie, nieuwe inzichten en ontmoeting