Product

GLSNow

GLSNow is exclusief ontwikkeld voor mensen die hun leiderschap het hele jaar door naar een hoger niveau willen tillen. Naast alle toespraken van de toonaangevende leiders van de GLS 2021 – voor het grootste gedeelte Nederlands ondertiteld – zijn ook alle outlines, de gesprekshandleiding en bonusvideo’s digitaal beschikbaar.

Met GLSNow heb je als team alle tools in handen om optimaal gebruik te maken van alles wat de GLS je aanbiedt. De gespreksvragen dagen je uit om het onderwijs direct op je eigen situatie toe te passen; zo heb je na afloop van elke sessie een stappenplan om in praktijk te brengen – voor jezelf of samen als team. Ook kun je bij elke sessie je eigen notities maken en aandachtspunten noteren en opslaan voor toekomstig gebruik. De Team Edition is toegankelijk via een inlogcode; na het activeren van je code heb je 24/7 toegang tot alle content. 

Specificatie:

  • Toegang tot alle GLS video content (inclusief sessies, Grander Visions en bonusmateriaal)
  • Full HD
  • In meer dan 40 talen
  • OnDemand streaming service

Aanmelden

Wil je groeien in leiderschap? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Geef je vandaag nog op voor twee dagen vol inspiratie, nieuwe inzichten en ontmoeting!

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media