Skip to main content
13 juli 2023

Promoot je organisatie tijdens de Global Leadership Summit

Al meer dan tien jaar organiseert Opwekking de Global Leadership Summit in Nederland. Een van de grootste leiderschapsconferenties ter wereld en een bron van inspiratie voor leiders om te ontdekken hoe zij hun leiderschapsskills verder kunnen ontwikkelen.

Lead where you are

Het ontwikkelen van goed en gezond leiderschap ligt al jaren aan de basis van elke Global Leadership Summit, want: ‘Iedereen wint als een leider zich ontwikkelt!’ Uitgangspunt hierbij is dat iedereen invloed heeft en zijn of haar plek mag innemen: in kerk, werk, en samenleving. Dit jaar is het thema ‘Lead where you are’. Topsprekers delen hun waardevolle inzichten en helpen leiders ontdekken hoe zij hun visie kunnen verwoorden en vormgeven. En in hun omgeving hun stem kunnen laten horen – een fris en krachtig geluid met impact om mensen en situaties te transformeren.

Data en locaties

Dit jaar organiseren we de GLS op twee verschillende data en locaties:
• Vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2023 in de Drechtsteden (Nehemia, Zwijndrecht)
• Vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024 in Veenendaal (De Basiliek)

Zichtbaarheid als sponsor

De GLS is een uitstekende kans om je als organisatie of bedrijf te presenteren, je naamsbekendheid te vergroten en om je betrokkenheid bij leiderschapsontwikkeling te tonen aan een gerichte doelgroep: vertegenwoordigers van kerken en organisaties, leiddinggevenden in de non-profitsector, zakenmensen en studenten. Daarom nodigen we je van harte uit om als sponsor deel te nemen aan dit unieke evenement. Los van de aandacht voor je organisatie maak je als sponsor de GLS mede mogelijk en ondersteun je onze visie en activiteiten op leiderschapsgebied.
Meer informatie over de mogelijkheden om je organisatie onder de aandacht te brengen van de GLS-deelnemers vind je via onderstaande button.

Ik word sponsor