Praktisch

Veelgestelde vragen

Waar kan ik parkeren?

Meer informatie over route & parkeren vind je hier.

Wat zit er bij het ticket inbegrepen?

Je kan kiezen tussen een ticket voor het volledige programma (2 dagen), of voor een losse dag. Het ticket bestaat uit je entree voor een inspirerende dag vol sprekers op topniveau, pauzes met koffie en thee en een heerlijke lunch.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn tickets?

De tickets ontvang je direct na aankoop via een mail van Eventix. In deze mail staat een downloadlink waarmee je je ticket(s) kan downloaden.

Kan ik mijn ticket wijzigen of annuleren?

Het is niet mogelijk om je ticket te annuleren. Je kunt jouw ticket wel omboeken naar een ticket voor een andere datum en/of locatie. Dit dien je minimaal 1 week voorafgaand aan het geboekte of gewenste evenement te doen. Omboeken kan door te mailen naar tickets@eventix.io.

Voor wie is het studententarief?

Het studententarief is voor iedereen die op het moment van deelnemen student is. Ter plekke vindt er een controle plaats waarbij je jouw geldige studentenkaart moet kunnen tonen.

Moet ik mijn ticket uitprinten?

Dat mag, maar hoeft niet. We kunnen je ticket zowel geprint als digitaal scannen. Kies je ervoor om je ticket digitaal mee te nemen, zorg dan dat je deze van tevoren hebt gedownload of er een screenshot van hebt gemaakt.

Hoe zit het met mijn ticket als de GLS niet doorgaat vanwege coronamaatregelen?

Het ticket is opgebouwd uit twee delen: een online ticket deel en een fysiek deel. Mocht de conferentie niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, dan wordt het bedrag van je ticket zo snel mogelijk teruggestort door Eventix (de ticketorganisatie waar we mee werken). Het is niet mogelijk om je online ticketdeel t.w.v. € 27,50 bij 1 dag of € 45 euro bij twee dagen retour te ontvangen; daarmee heb je namelijk toegang tot het online gedeelte.

Kan ik ook op factuur betalen?

Het is niet mogelijk op op factuur te betalen. Wel is het mogelijk om te betalen via iDeal. Mensen uit België of Duitsland kunnen betalen via Bancontact of Sofort.

Kan ik ook één losse dag volgen?

Het programma bestaat uit twee dagen, die samen zorgen voor het volledige programma. Wel bieden we je de mogelijkheid om een losse dag te volgen.

Kan ik de GLS terugkijken?

Het terugkijken van de GLS kan via GLS Now. Dit is een app die het mogelijk maakt om alle toespraken het hele jaar door terug te kijken. Meer informatie vind je hier.

Ik zit in een rolstoel/scootmobiel. Kan ik mij aanmelden?

Ben je een rolstoel- of scootmobielgebruiker, bestel dan gewoon je tickets en stuur vervolgens een mail naar registratie@opwekking.nl om door te geven dat je met een rolstoel of scootmobiel komt. Voor de rolstoelplaatsen geldt dat hier met maximaal 1 begeleider gebruik van gemaakt kan worden.

Mogen er foto- en filmcamera’s meegenomen worden?

Het is niet toegestaan (professionele) foto- en filmapparatuur mee te nemen naar dit evenement.

Waar worden gevonden voorwerpen verzameld?

Gevonden voorwerpen worden verzameld door Stichting Opwekking. Ben je iets verloren? Stuur dan een e-mail naar registratie@opwekking.nl met een foto of duidelijke omschrijving.

Aanmelden

Wil je groeien in leiderschap? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Geef je vandaag nog op voor twee dagen vol inspiratie, nieuwe inzichten en ontmoeting!

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media