België

Ontwikkel je leiderschap

De Global Leadership Summit is een wereldwijde conferentie voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met topsprekers die via videoprojectie te volgen zijn. Een actueel en interactief programma daagt je uit het beste uit jezelf te halen en helpt je de vertaalslag naar je eigen situatie te maken. De GLS 2022-2023 vindt plaats op 11 februari 2023 in Sint-Pieters-Leeuw (Brussel).

Stichting Opwekking ondersteunt in 2023 de GLS en wil deze unieke conferentie toegankelijk maken voor alle leiders.

Craig Groeshel

Craig Groeschel is oprichter en senior pastor van Life.Church, in 2021 door Glassdoor uitgeroepen tot de beste plaats om te werken in de categorie kleine en middelgrote bedrijven. Life.Church staat bekend om de manier waarop ze de nieuwste technologie inzet, zoals de YouVersion Bijbel App die meer dan een half miljard keer is gedownload. Hij wordt wereldwijd erkend als leider van leiders en reist namens de Global Leadership Summit de wereld rond waarbij hij pleit voor het toerusten van leiders in elke sector van de samenleving. Hij is ook de host van de Craig Groeschel Leadership Podcast. Zijn laatste New York Times bestseller heet Lead Like It Matters.

Jon Acuff

Jon Acuff is bestsellerauteur van zeven boeken, waaronder zijn nieuwste uitgave Soundtracks: The Surprising Solution to Overthinking. Al meer dan twintig jaar helpt hij wereldmerken om hun verhaal te vertellen, waaronder The Home Depot, Bose, and Staples. Hij staat in de Inc. magazine Top 100 als spreker over leiderschap, en sprak inmiddels wereldwijd voor honderdduizenden mensen tijdens conferenties en in bedrijven zoals FedEx, Nissan, Microsoft, Chick-fil-A, Nokia, en Comedy Central. Ook schrijft hij voor Time, Harvard Business Review, Fast Company, Reader’s Digest, en MSNBC. Zijn volgers op social media waarderen hem om zijn unieke mix van humor, eerlijkheid en hoop.

Vanessa van Edwards

Vanessa Van Edwards is bestsellerauteur van het boek Captivate: The Science of Succeeding With People, dat inmiddels vertaald is in 16 talen. Meer dan 36 miljoen mensen hebben haar gezien op YouTube en in haar TED Talk, die viraal ging. Haar onderzoekslab Science of People kreeg aandacht van onder andere Fast Company, Inc., USA Today, Entrepreneur Magazine, CNN en CBS. Al meer dan tien jaar houdt ze wereldwijd bedrijfstrainingen en workshops, o.a. bij SXSW en MIT, en bij bedrijven als Google, Dove, Microsoft en Comcast. Haar meest recente boek is getiteld Cues: Master the Secret Language of Charismatic Communication.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media