Skip to main content
30 januari 2024

GLSNow: 24/7 input om je leiderschap te ontwikkelen

Wil jij groeien in je leiderschap om op de plek waar je bent het verschil te maken? Dan mag je GLSNow niet missen. GLSNow is speciaal ontwikkeld voor mensen die het hele jaar door willen investeren in hun leiderschap. Naast alle toespraken van de GLS 2023 – voor het grootste gedeelte Nederlands ondertiteld – zijn ook alle outlines, bonusvideo’s en gesprekshandleidingen digitaal beschikbaar.

Met GLSNow heb je als team alle tools in handen om optimaal gebruik te maken van alles wat de Global Leadership Summit je aanbiedt. De verdiepende gespreksvragen dagen je uit om de input direct op je eigen situatie toe te passen – of dat nu je kerk, bedrijf of je stad is. Zo heb je na afloop van elke sessie een stappenplan om in praktijk te brengen – voor jezelf of samen als team. Ook kun je bij elke sessie je eigen notities maken en aandachtspunten noteren en opslaan voor toekomstig gebruik. GLSNow is toegankelijk via een inlogcode; na het activeren van je code heb je een jaar lang 24/7 toegang tot alle content.

Specificaties

  • Toegang tot alle GLS 2023 videocontent (inclusief sessies, Grander Visions en bonusmateriaal)
  • Outlines, gesprekshandleidingen, samenvattingen en resources
  • In 40+ talen
  • Alleen audio afspeeloptie,
  • Download en bekijk offline in app
  • Na activeren toegangscode een jaar lang toegang tot alle content

Denk samen na over de leiderschapsinzichten die je hebt opgedaan, pas ze toe binnen je team en kom in actie om op de plek waar je bent het verschil te maken!

Dat is wat voor ons!