Aanmelden

Bestel je ticket

De Global Leadership Summit is er voor iedereen die ernaar verlangt om in zijn eigen omgeving van invloed te zijn en te groeien in leiderschap. Tijdens de GLS krijg je waardevolle inzichten, principes en tools aangereikt om je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Kom en laat je inspireren – alleen of met je team! Je bent van harte welkom op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2022 in de Drechtsteden (Nehemia, Zwijndrecht) en op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023 in Veenendaal (Basiliek).

NB: in tegenstelling tot vorig jaar wordt het volledige programma weer op twee aangesloten dagen aangeboden. GLS Drechtsteden is dus identiek aan GLS Veenendaal.

Het ticket is opgebouwd uit twee delen: een online ticket deel en een fysiek deel. Mocht de conferentie niet doorgaan vanwege de corona­maat­regelen, dan wordt het bedrag van je ticket, zo snel mogelijk teruggestort door Eventix (de ticket­organisatie waar we mee werken). Het is niet mogelijk om je online ticketdeel t.w.v. €27,50 bij 1 dag of €45 bij twee dagen retour te ontvangen; daarmee heb je nl. toegang tot het online gedeelte.

Programma

Sprekers van topniveau uit kerk, samenleving, wetenschap en bedrijfsleven reiken je hun best lessons en praktische tools aan om je te inspireren op je eigen plek van invloed te zijn.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media