Skip to main content

Product (BE)

GLSNow

GLSNow is ontwikkeld voor mensen die hun leiderschap het hele jaar door naar een hoger niveau willen tillen. Naast alle toespraken van de GLS 2022 – voor het grootste gedeelte Nederlands ondertiteld – zijn ook alle outlines, gesprekshandleidingen en bonusvideo’s digitaal beschikbaar.

Met GLSNow heb je als team alle tools in handen om optimaal gebruik te maken van alles wat de GLS je aanbiedt. De gespreksvragen dagen je uit om het onderwijs direct op je eigen situatie toe te passen; zo heb je na afloop van elke sessie een stappenplan om in praktijk te brengen – voor jezelf of samen als team. Ook kun je bij elke sessie je eigen notities maken en aandachtspunten noteren en opslaan voor toekomstig gebruik. GLSNow is toegankelijk via een inlogcode; na het activeren van je code heb je een jaar lang 24/7 toegang tot alle content. 

Denk samen na over de leiderschapsinzichten die je tijdens de GLS hebt opgedaan, pas ze toe binnen je team en kom in actie om je omgeving te transformeren!

Specificaties:

  • Toegang tot alle GLS 2022 videocontent (inclusief sessies, Grander Visions en bonusmateriaal)
  • Outlines, gesprekshandleidingen, samenvattingen en resources
  • Full HD
  • In 40+ talen
  • Alleen audio afspeeloptie, download en bekijk offline in app
  • Na activeren toegangscode een jaar lang toegang tot alle content

Aanmelden

Wil je groeien in leiderschap? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Geef je vandaag nog op voor twee dagen vol inspiratie, nieuwe inzichten en ontmoeting!