Skip to main content

Thema

Lead where you are

Het thema van de GLS dit jaar is ‘Lead where you are’. In leiderschap zijn we vaak op zoek naar de volgende stap en maken we plannen voor de toekomst. We ontwikkelen visie en stellen concrete doelen, liefst met een duidelijke termijn. Tegelijkertijd wordt veel van wat we doen bepaald door ons verleden. Onze opvoeding, de leuke en minder leuke dingen en soms indringende gebeurtenissen kleuren hoe we in het leven staan. Het thema van de GLS van dit jaar is ‘Lead where you are’ en moedigt je aan om te leiden waar of vanuit waar je bent.

Ook vanuit de Bijbel zien we dit perspectief terugkomen. Het is goed om je voor te bereiden op de toekomst (Lukas 14:28) maar het heeft geen zin je druk te maken of zorgen (Lukas 12:22-25). Het roept de vraag op: Hoe bewust ben je bezig met het nu? Waar ben je? In je persoonlijke leven, met je invloed, als leider? In de Bijbel zien we dat God mensen ontmoet in hun ‘nu’.

Leiders die God als basis en als bron van hun leven hebben, groeien en ontwikkelen zich. Daar doen zij hun best voor. Deze leiders zijn transparant, empathisch en consistent.

Aanmelden

Wil je groeien in leiderschap? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Geef je vandaag nog op voor twee dagen vol inspiratie, nieuwe inzichten en ontmoeting!