Skip to main content
Sprekers

Dr. Heidi Grant

Sociaal psycholoog; expert op het gebied van leiderschapswetenschap; hoofd research & development, EY Americas Learning; bestsellerauteur

Als sociaal psycholoog doet dr. Heidi Grant onderzoek naar leiderschapswetenschap en schrijft en spreekt erover. Ze is hoofd research & development bij EY Americas Learning en associate bij het Motivation Science Center van de Universiteit van Columbia. Ze wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke managementdenkers en publiceert in o.a. Harvard Business Review, Wall Street Journal en Forbes. Naast haar werk als (co)auteur van het gerenommeerde wetenschappelijke boek The Psychology of Goals publiceert ze in prestigieuze vakbladen. Voor haar onderzoek naar doelen en de verwezenlijking ervan ontving ze talrijke bijdragen van de National Science Foundation. Ze schreef diverse bestsellers, waaronder haar laatste boek Reinforcements: How to Get People to Help You.

Kom naar de GLS

Wil je groeien in leiderschap? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Geef je vandaag nog op voor twee dagen vol inspiratie, nieuwe inzichten en ontmoeting!