Thema (BE)

Geef stem aan je visie

Wat zie jij als je om je heen kijkt? Zie jij kansen of problemen? Mogelijkheden of moeilijkheden? Wat brandt er in je hart, en waarvan gaan je handen jeuken om in actie te komen? Jouw visie en passie doen ertoe. Welke rol of positie je ook hebt. De toekomst wacht op jou. Nu is het de tijd om op te staan en jouw visie voor een mooiere toekomst te verwoorden en vorm te geven. Je staat niet alleen: laat je inspireren door leiders wereldwijd die net als jij hun stem laten horen – en zo hun wereld veranderen.

De GLS biedt al meer dan 25 jaar actuele, praktische en hoopvolle trainingen op het gebied van leiderschapsontwikkeling binnen een hechte community. En dat is uitgegroeid tot meer dan een tweedaagse conferentie – de GLS is een uitnodiging om je te laten toerusten met leiderschapstools die je nodig hebt om je visie voor een mooiere toekomst te verwoorden en vorm te geven.

Geef stem aan je visie:

  • Werk aan harmonie in je team
  • Versterk je persoonlijke en professionele relaties
  • Maak gebruik van de kwaliteiten van elke generatie
  • Grijp de kans – in elke situatie
  • Herken een fris geluid in je organisatie

Aanmelden

Wil je groeien in leiderschap? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Geef je vandaag nog op voor twee dagen vol inspiratie, nieuwe inzichten en ontmoeting!

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media