Skip to main content
6 september 2022

Ontdek de sprekers van de Global Leadership Summit

Tijdens de Global Leadership Summit die begin augustus in Chicago plaatsvond, was uiteraard ook een Nederlandse afvaardiging aanwezig. Ze kwamen enthousiast terug, en inmiddels zijn we volop bezig om het programma samen te stellen, de video’s te ondertitelen en alle praktische zaken rondom deze unieke tweedaagse leiderschapsconferentie te regelen. In de septembereditie van Opwekking Magazine lees je een uitgebreid verslag van de GLS in Chicago.

Direct aanmelden

Thema en sprekers

We leven in een wereld waar de ene crisis nog niet voorbij is of de volgende lijkt zich alweer aan te dienen. ‘We hebben meer leiderschap nodig’, wordt op veel plekken gezegd. Maar wat is leiderschap, en wanneer doe je het goed? En hoe blijf je staande en jezelf ontwikkelen? Serieuze vragen, die door veel mensen gesteld worden. De Global Leadership Summit (GLS) is bedoeld voor jou, of je nu een ervaren leider bent of net begint aan je leiderschapsreis. Vanuit een Bijbels perspectief op leiderschap word je twee dagen meegenomen door een grote diversiteit aan sprekers uit diverse sectoren van de maatschappij.

De thema’s die aan de orde komen inspireren je om, juist nu, creatief maar ook kritisch te kijken naar onze organisaties, onze processen en niet in de laatste plaats naar onszelf. We krijgen allemaal te maken met veranderingen en deze kunnen behoorlijk verstorend zijn. Deze tijd vraagt om proactief en visionair leiderschap. Daarom doet wie je bent als leider ertoe. Je kunt luisteren naar toespraken met thema’s als persoonlijk leiderschap, het belang van empathie, en samenwerken. Hoe verander je de ‘soundtrack’ in je organisatie en hoe focus je op de juiste dingen? En wat dacht je van een toespraak over ‘not in it to win it’, het gaat niet altijd om winnen. Kortom: veel redenen om erbij te zijn!

Dit zijn de sprekers van de GLS dit jaar:

Craig Groeschel
Vanessa Van Edwards
Sahar Hashemi
Johnny C. Taylor Jr.
Deb Liu
Dr. Heidi Grant
Ron Howard
Jon Acuff
Lynsi Snyder
Stephanie Chung
Andy Stanley

Data en locaties

De GLS vindt dit jaar plaats op twee locaties:

• vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2022 in de Drechtsteden (Nehemia, Zwijndrecht)
• vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023 in Veenendaal (Basiliek)

NB: in tegenstelling tot vorig jaar wordt het volledige programma weer op twee aangesloten dagen aangeboden. GLS Drechtsteden is dus identiek aan GLS Veenendaal. Het is mogelijk om een dag in Zwijndrecht en een dag in Veenendaal bij te wonen.

Speciaal studententarief

Graag maken we het unieke en praktische leiderschapsonderwijs van de GLS ook voor jongere, beginnende leiders beschikbaar. Om hen in de gelegenheid te stellen de GLS bij te wonen, kunnen studenten gebruikmaken van een sterk gereduceerd tarief.

Investeer in jezelf en in je leiderschapsontwikkeling, en ontdek hoe de GLS je helpt om op je eigen plek je stem te laten horen en je omgeving te beïnvloeden!

Informatie en aanmelden