Skip to main content
25 november 2022

Mooi om als team deel te nemen aan de GLS

Gilbert Thera, voorganger van de gemeente re:connect in Haarlem, komt dit jaar voor het eerst niet individueel maar met een team naar de Global Leadership Summit. “We zijn met z’n vijven – helaas kon niet iedereen van ons kerkteam dit jaar, maar volgend jaar hopelijk wel.”

Waarom kom je met een team?

“Ik vind de boodschap en de lessen van de GLS dusdanig goed dat ik het iedereen kan aanbevelen. Ik denk dat het goed is voor ons team, om verder met elkaar te groeien, en daarmee ook goed voor onze kerk die nog steeds groeit. We hopen binnenkort een nieuw kerkgebouw te betrekken om verder te kunnengroeien. Tijdens de GLS zijn er steeds momenten om met elkaar door te praten over de onderwerpen die aan de orde komen. Daarnaast hebben we afgesproken om ’s avonds met elkaar te eten en dan verder te praten: wat nemen we mee naar onze kerk en hoe gaan we het toepassen?”

Je bent zelf vaker op de GLS geweest, wat heb je daarvan meegenomen?

“Ik heb veel mooie dingen gehoord in de afgelopen jaren dat ik deelnam aan de GLS. Ik herinner me bijvoorbeeldeen toespraak van Craig Groeschel over ‘Leading through the dip’, waarin hij heel open en kwetsbaar vertelt over de dingen die niet goed gaan. En dat ook dat onderdeel is van leiderschap: niet in paniek raken maar open zijn. Dat vond ik heel inspirerend en bemoedigend.”

Bestel je ticket

Jouw verhaal

Ben jij op een bijzondere manier aangesproken of geïnspireerd, bijvoorbeeld tijdens de Global Leadership Summit? Vertel ons dan je verhaal. We horen graag van je!