Skip to main content
14 juli 2022

Registratie Global Leadership Summit van start

De Global Leadership Summit is een tweedaagse, wereldwijde conferentie voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met topsprekers uit kerk, bedrijfsleven, wetenschap en non-profit. Je kunt nu je plek reserveren voor seizoen 2022-2023!

Bestel je ticket

Iedereen heeft invloed

We geloven dat we allemaal geroepen zijn om invloed te hebben in de wereld om ons heen. Daarom is de GLS niet alleen bedoeld voor leiders van de kerk, zoals voorgangers en dominees, maar ook voor leiders in de kerk: christenen die een invloedspositie hebben in de maatschappij. Als ouder bijvoorbeeld, of als leidinggevende, verpleger, ondernemers, artiest, vrijwilliger, leraar, manager, coach, schrijver of student. De GLS reikt je waardevolle inzichten, principes en tools aan die je kunt inzetten in jouw eigen unieke situatie en die je helpen je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

Voice your vision

Dit jaar is het thema ‘Voice your vision’. Topsprekers als Craig Groeschel, senior pastor Life.Church en GLS-ambassadeur, Andy Stanley, oprichter en voorganger van North Point Ministries, gedragswetenschapper Vanessa Van Edwards, en Bob Iger, voormalig CEO van Disney, delen hun best lessons en helpen je te ontdekken hoe je jouw visie kunt verwoorden en vormgeven. Zodat jij in jouw omgeving je stem kunt laten horen – een fris en krachtig geluid met impact om mensen en situaties te transformeren. Laat je inspireren tijdens de GLS!

Heb jij het verlangen om te groeien in leiderschap, en je omgeving positief te beïnvloeden? Kom dan naar de GLS op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2022 in de Drechtsteden (Nehemia, Zwijndrecht) of op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023 in Veenendaal (Basiliek).

NB: In tegenstelling tot vorig jaar wordt het volledige programma weer op twee aangesloten dagen aangeboden. GLS Drechtsteden is dus identiek aan GLS Veenendaal. Het is mogelijk om een dag in Zwijndrecht en een dag in Veenendaal bij te wonen.

Bestel je ticket