Skip to main content
15 juli 2022

Promoot je organisatie tijdens de Global Leadership Summit

Al meer dan tien jaar organiseert Opwekking de Global Leadership Summit in Nederland. Een van de grootste leiderschapsconferenties ter wereld en een bron van inspiratie voor leiders om te ontdekken hoe zij hun leiderschapsskills verder kunnen ontwikkelen.

Ik word sponsor

Het ontwikkelen van goed en gezond leiderschap ligt al jaren aan de basis van elke Global Leadership Summit, want: ‘Iedereen wint als een leider zich ontwikkelt!’ Uitgangspunt hierbij is dat iedereen invloed heeft en zijn of haar plek mag innemen: in kerk, werk, en samenleving. Dit jaar is het thema ‘Voice your vision’. Topsprekers delen hun waardevolle inzichten en helpen leiders ontdekken hoe zij hun visie kunnen verwoorden en vormgeven. En in hun omgeving hun stem kunnen laten horen – een fris en krachtig geluid met impact om mensen en situaties te transformeren.

Data en locaties

Dit jaar organiseren we de GLS op twee verschillende data en locaties: op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2022 in de Drechtsteden (Nehemia, Zwijndrecht), en op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023 in Veenendaal (Basiliek). Twee identieke conferenties, waarbij het uiteraard voor deelnemers mogelijk is om een dag op de ene en een andere dag op de andere locatie bij te wonen. We kiezen dit jaar weer bewust voor twee grote(re) locaties vanwege de mogelijkheid voor honderden leiders om elkaar te ontmoeten en samen de GLS te volgen.

Zichtbaarheid als sponsor

De GLS is een uitstekende kans om je als organisatie of bedrijf te presenteren, je naamsbekendheid te vergroten en om je betrokkenheid bij leiderschapsontwikkeling te tonen aan een gerichte doelgroep: vertegenwoordigers van kerken en organisaties, leiddinggevenden in de non-profitsector, zakenmensen en studenten. Daarom nodigen we je van harte uit om als sponsor deel te nemen aan dit unieke evenement. Los van de aandacht voor je organisatie maak je als sponsor de GLS mede mogelijk en ondersteun je onze visie en activiteiten op leiderschapsgebied.

Meer informatie over de mogelijkheden om je organisatie onder de aandacht te brengen van de GLS-deelnemers en de lezers van ons leiderschapskatern Leading People vind je via onderstaande button.

Ik word sponsor