Skip to main content
28 oktober 2021

Leiderschaps­ontwikkeling voor alle generaties in derde editie Leading People

Leiderschapsontwikkeling is een van de pijlers van de visie van Opwekking. We geloven dat gezond leider­schap een belangrijke basis vormt voor geeste­lijke vernieuwing – in kerk, werk, maat­schappij en ook thuis. Daarom geven we een aantal keer per jaar Leading People uit.

Iedereen heeft invloed

Leading People is een leiderschapskatern vol inspiratie en boeiende verhalen van mannen en vrouwen die op hun eigen plek plek hun door God gegeven talenten inzetten – en de wereld om hen heen beïnvloeden. Iedereen heeft op een of andere manier invloed: thuis, in het leven van kinderen of huis­genoten, op het werk, of waar we ook actief zijn. Leider­schap gaat daarom over iedereen. Met Leading People willen we jou stimuleren om te blijven groeien en je te ontwik­kelen in je leider­schap. Zodat je op de plek waar jij bent het verschil kunt maken.

Leiderschapsontwikkeling voor alle generaties

In deze editie ontdek je hoe een goede debriefing de weg baant voor nieuw leiderschap; een interview met Arie en Nieke Baak die debriefingsweken voor zendelingen en leiders organiseren. Ruben Flach reikt zeven principes aan voor het ontwikkelen van een goddelijk karakter en er wordt uitgebreid aandacht besteed aan millennials en leiderschap, met input van o.a. Jan Hol, bestuursvoorzitter van de CHE, en Matthijs Haverkamp, millennial en lid van de GLS-werkgroep. Daarnaast vind je het uitgebreide sprekersoverzicht van de Global Leadership Summit.

Vrienden van Opwekking die Opwekking Magazine ontvangen, hebben Leading People inmiddels als bijlage bij het magazine ontvangen – in de brievenbus of digitaal. Niet ontvangen, maar wel nieuwsgierig? Via onderstaande button kun je gratis de digitale editie lezen. Veel inspiratie gewenst!

Vraag gratis aan