Skip to main content
21 januari 2021

Leiderschaps­katern Leading People bij Opwekking Magazine

Leiderschapsontwikkeling is een van de pijlers van de visie van Opwekking. We geloven dat gezond leider­schap een belangrijke basis vormt voor geeste­lijke vernieuwing – in kerk, werk, maat­schappij en ook thuis. Daarom geven we een aantal keer per jaar Leading People uit.

Leading People & leading people!

Leading People is bedoeld voor iedereen die op een of andere manier leiding­geeft. De meest concrete definitie van leider­schap is: invloed. Iedereen heeft op een of andere manier invloed. Thuis, in het leven van kinderen of huis­genoten, op het werk, of waar we ook actief zijn. Leider­schap gaat daarom over iedereen. Want door wie we zijn, beïnvloeden we de mensen om ons heen. Met Leading People willen we jou stimuleren om te blijven groeien en je te ontwik­kelen in je leider­schap. Leading People staat voor het leiden van mensen en organisaties, maar ook voor de mensen die leiding­geven. We steken daarom ook in op persoon­lijk leider­schap.

Vanaf nu ook digitaal

Met ingang van de eerste editie van 2021 is Opwekking Magazine – en Leading People – niet alleen als papieren uitgave beschik­baar, maar ook digitaal. Daarmee willen we het blad voor nog meer mensen gemak­kelijk toegankelijk maken. Vanaf januari kun je het magazine dus overal lezen: op je smartphone, je tablet of gewoon thuis achter je computer – of op papier natuurlijk. We hopen dat je geïnspireerd zult worden door de prachtige artikelen, studies en columns!

Vraag gratis aan