Skip to main content
29 juni 2021

Inspiratie en toerusting in tweede editie leiderschaps­katern Leading People

Leiderschapsontwikkeling is een van de pijlers van de visie van Opwekking. We geloven dat gezond leider­schap een belangrijke basis vormt voor geeste­lijke vernieuwing – in kerk, werk, maat­schappij en ook thuis. Daarom geven we een aantal keer per jaar Leading People uit.

Inspirerend leiderschapskatern

Leading People is een leiderschapskatern vol inspiratie en boeiende verhalen van mannen en vrouwen die op hun eigen plek plek hun door God gegeven talenten inzetten – en de wereld om hen heen beïnvloeden. Iedereen heeft op een of andere manier invloed: thuis, in het leven van kinderen of huis­genoten, op het werk, of waar we ook actief zijn. Leider­schap gaat daarom over iedereen. Met Leading People willen we jou stimuleren om te blijven groeien en je te ontwik­kelen in je leider­schap. Zodat je op de plek waar jij bent het verschil kunt maken.

Editie juli 2021

In deze editie ontdek je o.a. hoe Jacqueline Groen-Scheele, voormalig burgemeester van Heerde, door een leiderschapscrisis heen navigeerde en leer je van Inez Petter, spreekster tijdens de afgelopen GLS, hoe je zuurstof in je agenda kunt plannen. Nienke Westerbeek, directeur Compassion, deelt haar best lessons over de achterliggende coronatijd, en Bart van Nes en Jannica van Barneveld geven waardevolle tips hoe je ook online inspirerend kunt spreken. En Danielle Rebel vertelt hoe ze besloot haar koers moest wijzigen om haar passie voor recht en gerechtigheid op een andere manier uit te leven.

Vrienden van Opwekking die Opwekking Magazine ontvangen, hebben Leading People inmiddels als bijlage bij het magazine ontvangen – in de brievenbus of digitaal. Niet ontvangen, maar wel nieuwsgierig? Via onderstaande button kun je gratis een digitaal exemplaar aanvragen. Veel inspiratie gewenst!

Vraag gratis aan