Skip to main content
28 januari 2022

Inspiratie en praktische tools in vierde editie Leading People

leiderschapsontwikkeling is een van de pijlers van de visie van Opwekking. We geloven dat gezond leider­schap een belangrijke basis vormt voor geeste­lijke vernieuwing – in kerk, werk, maat­schappij en ook thuis. Daarom geven we een aantal keer per jaar Leading People uit.

Iedereen heeft invloed

Leading People is een leiderschapskatern vol inspiratie en boeiende verhalen van mannen en vrouwen die op hun eigen plek plek hun door God gegeven talenten inzetten – en de wereld om hen heen beïnvloeden. Iedereen heeft op een of andere manier invloed: thuis, in het leven van kinderen of huis­genoten, op het werk, of waar we ook actief zijn. Leider­schap gaat daarom over iedereen. Met Leading People willen we jou stimuleren om te blijven groeien en je te ontwik­kelen in je leider­schap. Zodat je op de plek waar jij bent het verschil kunt maken.

Inspiratie en praktische tools

In deze editie van Leading People vind je deze keer o.a. een interview met Arnoud Drop (Alpha Nederland) over de moed om dingen los te laten of in een andere vorm te gieten en een bijdrage van Suzon van Noort (Lead to Move) over hoe je er als jonge leider kunt zijn voor de jeugd in je kerk. Henk Jan Kamsteeg gaat in op de kracht van verhalen vertellen: “Jonge leiders hebben voorbeelden nodig: senior leiders met een goed en eerlijk verhaal. Met storytelling kunnen we bouwen aan een nieuwe generatie leiders in Gods koninkrijk.” Kortom: inspiratie en tools die je meteen in je eigen situatie kunt toepassen.

Vrienden van Opwekking die Opwekking Magazine ontvangen, hebben Leading People inmiddels als bijlage bij het magazine ontvangen – in de brievenbus of digitaal. Niet ontvangen, maar wel nieuwsgierig? Via onderstaande button kun je gratis de digitale editie aanvragen. Veel inspiratie gewenst!

Vraag gratis aan