Skip to main content
14 oktober 2017

Drie redenen waarom je de GLS niet mag missen

De Global Leadership Summit komt eraan: in november ben je welkom in Drachten, Rotterdam en Aalsmeer en in januari in Eindhoven en Veenendaal. Overweeg je om te komen, maar weet je het nog niet zeker? Lees dan onderstaande top 3 van redenen waarom je de GLS, een van de grootste leiderschapsconferenties ter wereld, niet mag missen dit jaar!

#3. Gevarieerd aanbod van sprekers uit kerk, samenleving, wetenschap en bedrijfsleven
Tijdens de GLS2018 zijn 11 topsprekers te horen van gerenommeerde organisaties en bedrijven. De diversiteit van de sprekers biedt een unieke mix van visie, inspiratie en praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen – waar jij ook maar leidinggeeft. Bekijk het programma en het complete sprekersoverzicht.

#2. Je betrokkenheid helpt moedige leiders overal ter wereld
Los van de GLS in Amerika vindt de Summit wereldwijd in meer dan 135 landen plaats. De Global Leadership Summit is een van de grootste leiderschapsconferenties ter wereld, en wordt in meer dan 60 talen vertaald. Veel van de inkomsten van de Summits in Amerika en West-Europa worden gebruikt om leiders toe te rusten in gebieden waar minder middelen beschikbaar zijn. Zo kunnen zij de Summit in hun eigen regio bijwonen.

#1. Je groeit in leiderschap
Onafhankelijk onderzoek van Excellence in Giving wijst uit dat investeren in het bijwonen van de Summit een van de meest vruchtbare investeringen is voor je leiderschap. Hieronder vind je een aantal uitkomsten van het onderzoek:

Teamwork 73%
73% van de deelnemers heeft teambuildingsvaardigheden toegepast die op de GLS zijn aangeleerd en ervaart daardoor een verbetering in hun werk.

Inspiratie 60%
60% noemt concrete voorbeelden hoe de Summit hen heeft geïnspireerd om: armen te ondersteunen (35%), jongeren te helpen (24%), anderen te onderwijzen (23%), mensen met pijn te troosten (18%), en onrecht te bestrijden (12%).

Betekenis 82%
82% is zich meer bewust van het belang en de vervulling van een nieuwe leiderschapspositie waar ze zich, geïnspireerd door de Summit, naar uit hebben gestrekt.

Betere leiders 72%
72% van de 57% die al eerder een GLS bezocht, noemde concreet punten waarop hun leidinggevende of leider van de organisatie zich als gevolg van de GLS heeft ontwikkeld.