Steun

Pinkster­conferentie 2022 – juist nu!

De Pinksterconferentie is uitgegroeid tot een plek waar we met meer dan 50 duizend bezoekers samen Pinksteren vieren. Na twee jaar coronabeperkingen gaan we bouwen aan de Pinkster­conferentie 2022. Juist nu! Omdat we het gemist hebben en we elkaar zo hard nodig hebben. Daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Samen bouwen aan de Pinksterconferentie

De 52ste Pinksterconferentie van Opwekking vindt na twee jaar corona weer plaats op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. We zien ernaar uit om met duizenden mensen van alle leeftijden en achtergronden Jezus te aanbidden op die plek die zo bijzonder is geworden voor ons allemaal.

We noemen de Pinksterconferentie vaak de ‘werkplaats van de Heilige Geest’. Dat hebben duizenden mensen ook ervaren in al die jaren. Levens zijn voorgoed veranderd, mensen zijn aangeraakt en genezen, want Opwekking begint met een aanraking van God.

Over de kosten die met het organiseren van zo’n groot evenement gepaard gaan zijn we altijd heel transparant. De evenementensector heeft door corona twee jaar stilgelegen en mede daardoor zijn de kosten voor huur en verhuur met gemiddeld 20 procent gestegen.

We delen deze uitdaging in alle openheid met iedereen die zich op een of andere manier betrokken voelt bij de Pinksterconferentie. We willen samen in geloof optrekken en gaan ervaren hoe God door ons allemaal heen zal voorzien in wat nodig is.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media