Praktisch (BE)

Veelgestelde vragen

Wat zit er bij het ticket inbegrepen?

Het ticket bestaat uit je entree voor een inspirerende dag vol sprekers op topniveau, pauzes met koffie en thee en een heerlijke lunch.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn tickets?

De tickets ontvang je direct na aankoop via een mail van Eventix. In deze mail staat een downloadlink waarmee je je ticket(s) kan downloaden.

Kan ik mijn ticket wijzigen of annuleren?

Het is niet mogelijk om je ticket te annuleren. Je kunt jouw ticket wel omboeken naar een ticket voor een andere datum en/of locatie. Dit dien je minimaal 1 week voorafgaand aan het geboekte of gewenste evenement te doen. Omboeken kan door te mailen naar tickets@eventix.io.

Moet ik mijn ticket uitprinten?

Dat mag, maar hoeft niet. We kunnen je ticket zowel geprint als digitaal scannen. Kies je ervoor om je ticket digitaal mee te nemen, zorg dan dat je deze van tevoren hebt gedownload of er een screenshot van hebt gemaakt.

Kan ik de GLS terugkijken?

Het terugkijken van de GLS kan via GLS Now. Dit is een app die het mogelijk maakt om alle toespraken het hele jaar door terug te kijken. Meer informatie vind je hier.

Mogen er foto- en filmcamera’s meegenomen worden?

Het is niet toegestaan (professionele) foto- en filmapparatuur mee te nemen naar dit evenement.

Aanmelden

Wil je groeien in leiderschap? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Geef je vandaag nog op voor twee dagen vol inspiratie, nieuwe inzichten en ontmoeting!

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media